Stoelmassage bij Bedrijven

De massage technieken die toegepast worden tijdens een stoelmassage door de masseuse van TO BE relaxed komen voort uit de westerse anatomy. Hierbij wordt specifiek aan de spieren gewerkt. Aangezien de klacht bij een ieder persoon kan verschillen wordt er geen routine massage gegeven maar worden de specifieke spieren van die klacht behandeld.

Wat is stoelmassage?

De stoelmassage is speciaal ontwikkeld om op locatie te geven. De massage wordt door de kleding gegeven waarbij u op een comfortabele, speciaal voor stoelmassage ontworpen, stoel zit.
In circa 20 minuten ontvangt u een massage waarbij geen olie wordt gebruikt. De massage technieken zijn gericht op hoofd, nek, schouders, armen en handen.

Het effect van een stoelmassage:

  • verbeterd de doorbloeding, opgeslagen afvalstoffen worden afgevoerd waardoor vervolgens de spieren weer soepeler worden.
  • verbeterd het concentratie en prestatie vermogen
  • geeft ontspanning en energie
  • werkt preventief en verlichtend bij RSI klachten.

Werknemers zijn het kostbare “kapitaal” van een onderneming en omdat voorkomen beter is dan genezen zal structurele inzet van stoelmassage op het bedrijf een belangrijke bijdrage aan de gezondheid leveren.

Waar wordt een stoelmassage uitgevoerd?

Meestal in een rustig gedeelte van het bedrijf. De locatie is vooraf in overleg te bepalen. Een ruimte van negen vierkante meter zal voldoen.

Belastingtechnische informatie voor de werkgever.

De mogelijkheid bestaat  om de kosten voor de stoelmassage volledig als bedrijfskosten op te  voeren.

Tarieven:

Voor ons tarief kunt u contact opnemen via info@toberelaxed.nl.  Minimaal zes stoelmassages per opdracht.

Demonstratie: Op aanvraag kom ik graag een demonstratie geven (max. 3 personen). Dit is gratis als u na de demonstratie besluit om stoelmassage via TO BE relaxed in te gaan zetten op contractbasis, anders wordt er € 40,00 excl. BTW in rekening gebracht.